Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در اخطاری تأکید کرد: فیش برق مصرفی مردم بدون اطلاع قبلی به جای برق حرارتی به صورت برق تجدیدپذیر محاسبه شده است و این دست در جیب مردم کردن است.

به گزارش ایلنا، سیدکاظم دلخوش اباتری در جلسه صحن علنی امروز (۱۱ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری طبق اصل (۳)، (۲۰) و (۴۳) قانون اساسی و طبق آیین‌نامه مجلس گفت: دو موضوع را باید مشخص کنیم، مجلس در قانون برنامه تکلیف وزارت نیرو و کسانی که می‌خواهند در انرژی پاک و انرژی تجدیدپذیر سرمایه‌گذاری کنند را مشخص کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس گفت: متأسفانه سهم انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر در برق کشور زیر ۳ درصد است، باید قانون برنامه درست اجرایی شود، در قانون هدفمندی تلفات برق از ۲۴ درصد باید تلاش می‌شد ظرف ۵ سال به ۱۰ یا ۱۱ درصد برسد اما متأسفانه امروز تلفات نه تنها کاهش پیدا نکرده بلکه افزایش هم داشته است. راندمان برق ۳۸ درصد اعلام شده بود که باید به ۴۵ درصد می‌رسید که آن هم نرسیده است.

وی با تأکید بر حضور بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری برق ادامه داد: بخش خصوصی با توجه به اینکه در اصل (۴۴) قانون اساسی مجلس پیش‌بینی شده بود حضور داشته باشد اما بخش خصوصی برق کشور را برعهده نگرفته و ما هر چه جلوتر می‌رویم، می‌بینیم که طبق گزارش کمیسیون اصل ۹۰ مجلس بالای ۵۱ هزار بدهکار داریم و این بدهکاری بیشتر هم می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به موضوع رمزارزها تأکید کرد: به موضوع پیشگیری از رمزارزها که الان به خلاف می‌رود باید توجه شود و کارگروهی در این موضوع تشکیل شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم با اشاره به فیش برق مصرفی مردم در ماه‌های گذشته تصریح کرد: بدون اعلام قبلی در ماه‌های گذشته فیش برق مصرفی مردم به جای اینکه به صورت حرارتی محاسبه شود به صورت برق تجدیدپذیر محاسبه شده است، حرارتی ۴۸۰ تومان است و برق تجدیدپذیر ۸۲۰ تومان و این موضوع دست در جیب مردم کردن است.

وی با بیان اینکه فیش مصرفی مردم را بر مبنای برق تجدیدپذیر محاسبه کرده‌اند، ادامه داد: برق مناطق گرمسیری را درست کارشناس نکرده‌اند، ما این موضوع را به کمیسیون اصل ۹۰ اعلام کردیم و با وزیر نیرو هم صحبت کردیم و به هیأت رئیسه هم شکایت مردم را اعلام کرده‌ایم، مردم در این موضوع مطالبه دارند.

دلخوش در پایان تأکید کرد: با توجه به این وضعیت کمیسیون انرژی مجلس هم باید پاسخگوی مردم باشد، در سال آینده با این شرایط مشکل خواهیم داشت و وزارت نیرو باید کاری انجام دهد. مجلس باید کارگروهی کارشناسی و تخصصی تشکیل دهد تا مشکل مردم در این خصوص حل شود.

عبدالرضا مصری در پاسخ به اخطار این نماینده گفت: کمیسیون انرژی به دلیل اهمیت این موضوع که تقاضای مردم است جلسه‌ای را با حضور وزارت نیرو، دستگاه‌های نظارتی، دیوان محاسبات باید تشکیل دهد و کارگروهی را  با حضور آقای دلخوش تشکیل دهد و به این امر رسیدگی کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مصرفی مردم فیش برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۶۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • روش‌های عجیب برخی کاندیداها برای رأی آوردن
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • ویژگی‌های یک نماینده شایسته در مجلس چیست؟