Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شهروندان جالقی از صدور قبض برق بسیار بالای خود در این‌ماه بسیار گلایه مند بود و خواستار پیگیری علت صدور فیش برق با مبلغ بالا از این‌پایگاه خبری شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، صدور فیش های برق بسیار بالا به قصه تکراری در مناطق جنوب شرق کشور تبدیل شده که منجر به خمیده شدن کمر بسیاری از خانواده ها در این مناطق به ویژه شهرستان مرزی سراوان با توجه به بیداد بیکاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صدور قبوض بالای برق منجر به استفاده غیرمجاز از برق شده است که برخی از افراد با این‌گونه استفاده مصارف خود را با دستکاری کنتور برق به حداقل می رساند.
اما از سوی دیگر در فصول سرد سال و به ویژه زمستان امسال که نفت سفید به موقع میان شهروندان توزیع نشده است، گویا استفاده از لوازم گرم کننده برقی را به احداکثر رسانده که منجر به صدور فیش ها ی برق با قیمت بالاتر نسبت به ماه های گذشته شده است.

شهروند جالقی: فردی مستضعف و فاقد شغل هستم
دلمراد سپاهی یکی از ساکنین منطقه پتشکوه جالق در گفت و گو با شستون اظهار کرد: قبض برق مصرفی این ماه وی ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار ریال آمده است.
وی با ببان اینکه فرد مستضعف و فاقد شغل است، افزود: فقط در خانه خود چند لامپ کم مصرف و یک یخچال و تلوزیون دارد و این مقدار هزینه را از کجا باید پرداخت کند؟
شهروند جالقی ادامه داد: برای اکثر افراد منطقه جالق نیز چنین فیش هایی صادر شده است و پس از چند روز از صدور فیش، مأمورین قطع برق مراجعه و آنها را تهید به قطع کردن برق می کنند.
سپاهی در پایان خواستار پاسخگویی مسئولین و علت دلیل افزایش هزینه های مصرفی در زمستان شدند.

استفاده از بخاری برقی منجر به افزایش مصرف می شود
در پیگیری هایی که خبرنگار شستون از محمد رفیع شجاعی رئیس اداره برق شهرستان سراوان داشت، وی اظهار کرد: در ارتباط با این موضوع برخی از افراد نیز به اداره برق مراجعه کرده اند که پس از بررسی فیش ها مشخص شد نسبت به دوره قبل خود، مصرف بالاتری داشته اند که طبیعی است قبض‌برق بالاتری هم صادر شود.
وی با بیان اینکه تغییری در قیمت به به وجود نیامده است، گفت: هر چقد مصرف بالاتر باشد به همان میزان نیز هزینه مصرفی بالاتر می رود.
رئیس اداره برق شهرستان سراوان ادامه داد: افراد معترض می‌توانند مصرف خود به لحاظ کیلو وات با دوره قبل بررسی کنند و یا اینکه به اداره برق شهرستان مراجعه تا اعتراض آنان بررسی شود.
شجاعی خاطر نشان کرد: طبق بررسی هایی که انجام شده از عمده افراد معترض به صدور به فیش های برق، دارای بخاری و آبگرمکن برقی بوده اند.
وی یادآور شد: برخی از افراد دارای بدهی قبلی هستند که هزینه های قبلی را صادر نکرده اند و گمان می برند که افزایش قیمت داشته ایم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۸۷۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت‌های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

 سیدصمد ضیائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کودهای پتاسه و فسفاته در مقابل تنش های محیطی مانند سرماو گرما، توان گیاهان را افزایش می دهند، گفت: با مصرف این کودها شاهد تولید محصولات سالم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: مادر یک دهه اخیر و قبل از سال۱۴۰۱در مصرف کودهای فسفاته وپتاسه نسبت به میانگین جهانی و پیشنهاد موسسه تحقیقات آب و خاک کشوردچار کم‌مصرفی شده بودیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان طی سال های۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با افزایش آگاهی و دانش کشاورزان به لزوم مصرف بهینه و متوازن‌کودهای فسفاته پتاسه‌و ازته در مزارع موجب افزایش ضریب امنیت غذایی و ارتقای بهره وری در تولید شده است.

این مقام مسئول از استقبال کشاورزان از مصرف این محصولات کودی خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و ۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

ضیائی با تاکید اینکه مشکلی در تامین و تدارک کود های پتاسه و فسفاته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال باید بر اساس سهمیه ابلاغی سالیانه،۳۳ هزارو۸۱۳ تن انواع کود فسفاته تامین شود که تاکنون ۱۹ درصد به میزان شش هزار و۳۱۲ تن تامین شده است و این موضوع برای کودهای پتاسه با توجه به۲۴ هزار و ۵۹۰ تن سهمیه تعیین شده به میزان هفت و ۴۴۴ تن محقق شده است.

ضیائی در پایان از کشاورزان خواست تا نهاده‌های مورد نظر خود از جمله انواع کودهای شیمیایی را با قیمت مصوب جدید ابلاغ شده از شبکه‌های رسمی این شرکت تهیه کنند تا شاهد اثربخشی مصرف کودهای کشاورزی در محصولات خود باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • صدور مجوز حضور ۴۵۶ داوطلب شهرستان زیرکوه در کنکور اردیبهشت
  • عبادی‌پور: جز از جانب مردم، حمایت دیگری نداشتیم
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • قبض‌های نجومی برق در تابستان
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس